Palvelut

Tilipalvelut

Kustannustehokasta ja toimivaa taloushallintoa kaikenkokoisille yrityksille. Yritysten tarpeet vaihtelevat perustaloushallinnosta aina yrityksen koko talousosaston ulkoistamiseen.

Taloushallinnon on oltava hyvin organisoitua ja sen on tuotettava informaatiota johtamisen tueksi.

Olet ehkä tottunut saamaan ajantasaisen tuloslaskelman ja taseen, älä tyydy siihen. Säännöllinen kommunikointi palaverein, puhelimitse ja tiedonannoin, auttaa Sinua oman toimintasi seurannassa, tilanteesi tunnistamisessa, johtaen parhaaseen lopputulokseen.

Sähköiset palvelut kuuluvat toimenkuvaamme!

Palveluitamme

– Taloushallinto
– Palkat
– Tilinpäätös
– Veroasiat
– Kaupparekisteriasiat
– Taloudellinen neuvonta esim. oikean yhtiömuodon löytäminen
– Hallinnon neuvonta esim. oikea tilikausi ja mm. omistusrakenne
– Sukupolvenvaihdosasiat – ja mikä tärkeintä, niiden oikea-aikainen etukäteen tapahtuva ennakointi
– Budjetointi ja likviditeettisuunnitelmat

Palkanlaskenta

Palkanlaskentapalvelu on kätevä vaihtoehto ydinliiketoimintaan keskittyvälle yritykselle, koska on useimmiten järkevämpää ulkoistaa palkanlaskenta kuin hoitaa itse. Yrityksemme kautta voidaan hoitaa palkkojen / työnantajasuoritusten maksatukset sekä ilmoitukset verottajalle ja tulorekisteriin. Seuraamme ajantasaisesti lakimuutoksia muuttuvassa yhteiskunnassa

Tilintarkastus

Aki Nokso-Koivisto HT 040 514 1675

Veroneuvonta

Toteutamme pitkäjänteistä verosuunnittelua yhtiömuodon valinnasta sukupolven vaihdoksiin. Tärkeää on asioiden ennakointi pitkällä tähtäimellä.

Muu taloudellinen neuvonta

Pitkäaikaisella kokemuksella omaamme kyvynauttaa asiakasta juuri oikeissa asioissa.

Yhtiön perustaminen

On harkittava tarkkaan minkä yritysmuodon ja minkälaisen yhtiöjärjestyksen yritykselleen valitsee. Oikeiden valintojen tekemiseen vaaditaan yritys-, sopimus-, ja verojuridiikan osaamista. Ota yhteyttä, laadimme kanssasi peruspakeitn, joka toimii yhteistyömme ohjenuorana.

Toki voidaan perustapauksissa valita perusyhtiöjärjestys.

Kauppakirjat

Laadimme kauppakirjoja asiakasyrityksemme tarpeisiin. Meillä on myös hyvä verkosto alan huippuosaajiin juridiikan ja verotuksen alueilta.